Trek Fuel EX 5 M/L Lithium Grey/Marigold Trek Fuel EX 5 M/L Lithium Grey/Marigold Trek Fuel EX 5 M/L Lithium Grey/Marigold Trek Fuel EX 5 M/L Lithium Grey/Marigold Trek Fuel EX 5 M/L Lithium Grey/Marigold Trek Fuel EX 5 M/L Lithium Grey/Marigold Trek Fuel EX 5 M/L Lithium Grey/Marigold

Trek Fuel EX 5 M/L

Lithium Grey/Marigold

Varenr: 164971
27 999,-
-+
Nettlager: 1 På lager
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Fuel EX 5 er inngangsporten til fulldempede stisykler. Sti-temmende RockShox fram- og bakdemper, et Shimano 1x10 drivverk, en senkepinne for å sitte lavere i utforpartiene, og hydrauliske skivebremser gjør Fuel EX 5 til en high-performance terrengsykkel som er eksepsjonelt allsidig og gir mye for pengene.

 

 

Passer for deg hvis...
Du er klar for en fulldemper, og du vil ha en allsidig stisykkel til en hyggelig pris. Du vil ha en sykkel som er trygg, allsidig og responsiv med god kapasitet så du kan beholde kontrollen uansett hvor du sykler.

 

 

Teknologien du får
En lettvekts aluminiumsramme med Straight Shot underrør for ekstra stivhet under tøffe forhold, og en Knock Block styrestopp for beskyttelse mot at styret slår i rammen. En 140 mm RockShox Recon RL gaffel, 130 mm med vandring bak med en RockShox Deluxe Select+ demper, et slitesterkt 12 girs Shimano Deore drivverk, senkepinne, og hydrauliske skivebremser.

 

 

Det siste ord
Du får fulldempet ytelse uten sjokket fra prislappen. Fuel EX 5 har den samme rammeteknologien som våre dyrere Fuel EX i aluminium, med deler som er valgt for å holde prislappen så lav som mulig og kjøregleden så stor som mulig.

Teknisk info

Produktinformasjon

Størrelse M/L


Support